top of page
IMG_3506.JPG
Hirdetes_ALLINZENEKAR.jpg

"Sziasztok!

Augusztus 6-án találkoztunk veletek először egy lakodalomban. István és Csilla lakodalmában. Remélem emlékeztek ránk, egy erős mulatós 8-as csapat voltunk,gyakran veletek énekeltünk és nagyon jót mulattunk. Annyira megtetszettetek,hogy elhatároztuk kis társaságunkkal hogy szeretnénk még olyan buliban részt venni ahol ti zenéltek. Tudjuk,hogy még csak nyár vége van,de villámgyorsan itt lesz a szilveszter. Azt szeretnénk kérni,hogy amikor már tudjátok,hogy hol fogtok zenélni szilveszterkor  írjátok meg nekünk erre a címre. Persze csak ha nem gond. Nagyon szeretnénk "veletek,, bulizni egy ütőset az év utolsó estéjén! Reméljük nem voltunk tolakodóak. Várjuk a visszajelzést. Addig nagyon sok mulatni szertető vendéggel teli lagzit és bált kívánunk nektek! Csak így tovább!"

M. Sz. Anikó

*****

Nagyon fontos volt számunkra, hogy olyan zenészeket találjunk, akik odafigyelnek a násznép igényeire. Így jutottunk el az All-in zenekarhoz. A vőfély ajánlotta őket. Nem csalódtunk. Játszottak a dédinek és a legfiatalabbaknak is. Tőlem csillagos ötöst kapnak.

Sz. Jánosné.

*****

A férjem rendkívül kritikus, ha zenéről van szó. Éppen ezért amikor hallottunk Krisztákéról, időpontot egyeztettünk velük, hogy meghallgathassuk őket élőben is. Sok zenekart hallottunk már, de rajtuk éreztük, hogy imádják amit csinálnak. Ráadásul nem is rosszul. A férjem elhozta a hangszerét a próbára (fúvós)... Gyorsan összejött pár dal. Gondolom a történet végét mindenki kitalálja. A buli szuper volt. 

K. Lilla

*****

Kedves vőfélybarátunk mondta: 

"Szeretem amikor ti játszotok, mert olyankor kinyílik a fülem"

H. Károly

Jelentsen ez bármit is :)

*****

Rólunk írták
1.jpg

HACK NORBERT
VŐFÉLY

+36 70 585 6636

Mikes Károly.jpg
event-house-logo.png
event-house.png
Toth Agnes.jpg

TÓTH ÁGNES
SZERTARTÁSVEZETŐ

Bohacs Robert.jpg

BOHÁCS RÓBERT
VŐFÉLY

danko-anna-magamrol.jpg

DANKÓ ANNA
FOTÓS

NaszmesterProfil2019-1.jpg

FENYŐDI TAMÁS
CEREMÓNIA MESTER

IMG_2695.jpg

KOVÁCS TIBOR
FOTÓS

CSERMAK ISTVAN.jpg

CSERMÁK ISTVÁN
VŐFÉLY

+36 20 914 0746

MAGYAR IMRE.jpg

MAGYAR IMRE
FOTÓ-VIDEO
+36704245327

Partnereink:
bottom of page